REZERVIRAJTE TERMIN

Želite riješiti neki svoj životi problem i započeti bolji i sretniji život? Vrijeme je da rezervirate termin kod nas i započnete novo životno putovanje.

Imate životni problem i potrebna vam je pomoć?

Imate osjećaj da vam je potreban savjet kako biste poboljšali svoj život? Trebate ideju kako oboriti sve probleme koji su vas snašli i kako krenuti u nove životne pobjede? Rezervirate termin još danas i otvorite sebi vrata sreće i zadovoljstva

Kako vam sve možemo pomoći?

Rezervacijom termina možete dobiti sljedeće usluge:

Riješite svoje ljubavne probleme

Imate problema u ljubavi i stvari vam na ljubavnom planu nikako ne polaze za rukom? Riješite svoje ljubavne probleme uz našu pomoć

Stvorite viziju vlastitog života

Niste sigurni koji je ispravan put ka sreći i zadovoljstvu u životu? Kreirajte željenu viziju vašeg života uz našu pomoć.

Izgradite uspješnu karijeru

Mnogi u današnjem dobu trče za uspjehom u karijeri, ali tek rijetki uspjevaju u tome. Pronađite temeljni uzrok problema i ostvarite uspjeh po vlsatitoj mjeri.

Ojačajte emocionalnu snagu

Imate emocionalnih problema koji sve češće izlaze na površinu i teško se s njima borite? Vrijeme je da se uhvatite u koštac s njima i emocionalno ojačate.

Riješite se tuge

Posljednjih ste tjedna iznimno tužni i niste sigurni kako tome doći na kraj? Rezervirajte termin i riješite probleme s tugovanjem

Nadvladajte nesanicu

Nesanica može biti povremena ili učestala, a uzroci mogu biti mnogobrojni. Zajedno ih možemo otkriti i omogućiti vam da se napokon pošteno naspavate.

Stvorite čvrsti partnerski odnos

Usamljenost je jedan od vodećih problema današnjice, koji nažalost utječe i na druge sfere života. Premostite izazove i izgradite čvrste partnerske odnose.

Oslobodite se tjeskobe

Pritišću vas tjeskoba i brige? Ponekad nam se čini kako brigom i tjeskobom preveniramo da nam se ne dogode neki neželjeni događaji? Oslobodite se opterećenja i koračajte kroz život slobodno i s lakoćom.

Što klijenti misle o nama?

Pročitajte više o iskustvima naših klijenata

"U centru Create Your Life se osjećam smireno, ugodno i nadasve pozitivno. I kao da sve u životu postaje moguće"
Tajana, Zagreb
polaznica tečaja
"Doživio sam jako lijepo iskustvo na osobnom Thetahealing tretmanu. Od ambijenta...Ivanine energije i pristupa. Jos sam malo kasnio i bio napet...no poslije sam lebdio."
Mario, Zagreb
Manager

Rezervirajte termin već danas

  • Lokacija: Centar Create Your Life - Horvaćanska 31 (poslovni prostoru prizemlju) Zagreb
  • Datum i vrijeme: utorak, srijeda i četvrtak 11:00-19:00
  • Cijena: 60 minuta 530 kuna

Ispod u obrascu predložite termin savjetovanja, a mi ćemo vam se  povratno javiti s potvrdom termina ili prijedlogom za novi termin.

Uzmite u obzir da se na termin čeka  5-10 dana tako da molimo da se unaprijed javite. 

 

Plaćanje možete izvršiti na: Create Your Life, Horvaćanska 31

IBAN HR23 23600 00110 2731 264 (brojeve upisujete bez razmaka)

Opis uplate: individualno savjetovanje

Gotovinske uplate nismo u mogućnosti primiti.

 

Nema posebnih zahtjeva prilikom zakazivanja termina. Svatko može dogovoriti termin.

Ivana Skoko je certificirani ThetaHealing praktičar i učitelj s titulom ThetaHealing Master and Certificate of Science što je trenutno najviša razina u ovoj tehnici.  Ivana je posvećena stalnoj edukaciji, a više možete pročitati u rubrici O nama.

Popunite prijavnicu ispod i dogovorite termin

Vaša prijava i prijedlog termina biti će razmotrena u najkraćem mogućem roku. Na vaš email stići će podaci o dostupnosti termina te svi ostali potrebni podaci