REZERVIRAJTE svoj TERMIN

Želite živjeti ispunjeniji i sretniji život? Vrijeme je da rezervirate termin kod nas i okrente novu životnu stranicu!

Vjerujete da zaslužujete više u životu, ali se planovi ne ostvaruju?

Ulažete puno truda, a nema pomaka? Osjećate da ste zapeli? Izgubili ste volju? Rezervirate svoj termin još danas i zajednički otkrijmo gdje se nalaze blokade i kako ih možete prevazići. Otvorite sebi vrata sreće i zadovoljstva!

Što su naši klijenti rekli o nama?

Pročitajte više o iskustvima naših klijenata

"Otvorila sam si skroz nove vidike, postala hrabrija, radosnija i svjesnija sebe i svojih potreba. Preporučila bih svakome da dođe kod Ivane, jer sigurno neće požaliti. Ivana je predana, s lakoćom prenosi znanje i divna osoba"
Marina, Zagreb
polaznica tečaja

Kako vam sve možemo pomoći?

Rezervirajte svoj termin:

Prevaziđite strah od neuspjeha

Stvorite viziju vlastitog života

Oslobodite se tjeskobe

Ostavite prošlost iza sebe

Naučite voljeti i cijeniti sebe

Unaprijedite svoj financijski mindset

Pročitajte više o iskustvima naših klijenata

"Ivanu sam dozivjela kao posebno intuitivnu, profesionalnu, ali ujedno i dragu, simpatičnu i veselu. Rado je preporučujem. Pomogla mi je pogledati iza zavjesa. Tamo gdje nerado gledam ☺️."
Dijana, Hamburg
Thetahealing učitelj

Online konzultacije

Individualne konzultacije možete rezervirati u obliku paketa: 3 x 50 min Cijena paketa 240 € Cijena paketa za plaćanje na rate 255 € Termine možete iskoristiti unutar 6 mjeseci Novi klijenti mogu iskoristiti mogućnost 15 min besplatnih uvodnih konzultacija, javite nam se na mail za zakazivanje termina. Za termine konzultacija u centru i sve upite javite nam se na info@ivanaskoko.com.

Imate pitanje za nas?

Pošaljite nam upit na mail info@ivanaskoko.com .

 

Pročitajte više o iskustvima naših klijenata

Dugo sam željela isprobati blagodati theta healing-a, odlučila sam tek kad sam upoznala Ivanu na jednoj radionici. Ivana je divna duša, veliko srce i sjajan um 😊. Nakon naših individualnih treninga mogu reći da sam opuštenija, oslobođena prošlosti i pogrešnih uvjerenja sa jasnom vizijom za razvoj i prosperitet. Toplo preporučam svima koji žele poboljšati svoj život u bilo kojem smjeru, sigurno će vas odvesti do cilja. 💯💙😊
Marina, Ivanić
poduzetnica

Pročitajte više o iskustvima naših klijenata

"Toliko se toga promijenilo nakon tretmana, iscjeljivanja nečega što je isplivalo ili kroz govor tijela ili kroz intuiciju. Percepcije mene same, moj pogled u moju unutrašnjost, kao da upoznala novu sebe i ta nova ja je drugačija, oslobođena ograničavajućih uvjerenja nevrijednosti ljubavi, sreće. Svi moji poznanici čude se otkud tolika promjena, a čudim se i ja što se toliko toga može promijeniti u tako kratko vrijeme. Čak imam osjećaj da me ljudi oko mene ne prepoznaju i odnos se sa svim ljudima promijenjeno, na bolje, nekako je mekši, fleksibilniji. Jako mi se sviđa ova promjena mene u novu mene, i zato preporučam rado svima rad s Ivanom.."
L.L.
profesorica matematike i fizike

Napomena: Thetahealing nije zamjena za profesionalnu medicinsku dijagnozu ili liječenje.

U slučaju bolesti  savjetujemo vam da se obratite svom liječniku.