Izjava o privatnosti podataka

Izjava o zaštiti privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku, posluje u skladu sa svim važećim propisima  odgovorno postupajući s vašim osobnim podacima.

Primjena
Izjavom o zaštiti privatnosti Create Your Life  želi osigurati transparentnost u pogledu načina upotrebe vaših osobnih

Opće informacije

Ova Izjava o privatnosti za Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku, primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine. Korištenjem proizvoda i usluga tvrtke Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku,. povjeravate nam svoje podatke.

Voditelj zbirke osobnih podataka:

Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku, Horvaćanska 31, 10000 Zagreb

OIB: 21732616419

Predstavnik voditelja obrade dostupan je putem:

e-pošte: info@ivanaskoko.com 

Obrada osobnih podataka

U određenim slučajevima Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku prikuplja vaše osobne podatke, poput imena i prezimena, adrese, broja telefona, adrese e-pošte i sl. u svrhu prikupljanja prijava za tečajeve, radionice i webinare te slanja obavijesti o sadržajima i aktivnostima za koje ste se prijavili i općih informacija o aktivnostima Create Your Life vl. Ivana Skoko, obrt za poduku. Osobni se podaci obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Vaše podatke isključivo koristimo za naše marketinške aktivnosti i nikada ih ne ustupamo trećim stranama.

 

Vrste osobnih podataka koje obrađujemo

U okviru svog poslovanja, možemo prikupljati sljedeće vrste osobnih podataka prema kategorijama ispitanika:

1. Potencijalni klijenti, zainteresirane strane:

Ime i prezime, broj mobitela i/ili telefona, adresa e-pošte 

 2. Klijenti

Ime, Prezime, Godina rođenja, Adresa, Grad, Država, Poštanski broj, Telefon, Email, Mobitel

Ostali podaci: Video snimke, fotografije i ostali podaci ustupljeni u svrhu objave svjedočanstva i/ili objave na službenim web stranicama i kanalima društvenih mreža

3. Vanjski suradnici i partneri

Ime i prezime, adresa fizičke osobe, broj mobitela i/ili telefona, adresa e-pošte, OIB, IBAN

4. Posjetitelji web stranice

Podaci o interakciji posjetitelja (korisnika) s web stranicom koji se prikupljaju korištenjem kolačića (eng. Cookies). Više informacija o kolačićima i njihovoj upotrebi na ovim web stranicama potražite u Članku 11. ove Izjave.

 

Kako prikupljamo podatke

 

1. Tijekom posjete našoj web stranici:

– vašim ispunjavanjem naše prijavnice za tečaj

– vašim ispunjavanjem našeg obrasca za kontakt

– vašim ispunjavanjem našeg obrasca za primanje newslettera

2. Tijekom izravne komunikacije:

– osobna komunikacija

– putem e-pošte

– telefonski

3. Tijekom poslovne suradnje

– radi ispunjavanja naših obveza iz ugovora o prodaji naših proizvoda i usluga 

 4. Ispunjavanjem zakonskih obveza

 

 

Vaša prava

Ako želite znati koje je vaše podatke Create Your Life prikupio i u koje će se svrhe ti podaci obrađivati te ako želite izmijeniti ili dopuniti vaše osobne podatke ili zatražiti da se izbrišu, možete zatražiti uvid u vaše osobne podatke s kojima raspolažemo, njihovu izmjenu, dopunu ili uklanjanje. Također možete uložiti prigovor na obradu svojih osobnih podataka. Možete to učiniti slanjem poruke e-pošte na info@ivanaskoko.com.

 

 

Općenite informacije o kolačićima

Ova web stranica radi boljeg korisničkog iskustva na web stranici na vaše računalo sprema male tekstualne datoteke koje nazivamo kolačići. Ova praksa zastupljena je u najmanje 90%web stranica u svijetu, ali prema Direktivi EU iz svibnja 2011. godine, obvezni smo prije pohranjivanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića, a us slučaju njihovog blokiranja i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne. Nakon 25. svibnja i početka primjene Opće uredbe za zaštitu podatka (GDPR) svaka web stranica treba omogućiti korisniku mogućnost jednostavnog povlačenja privole za korištenje kolačića. Da biste na našoj web stranici, nakon što ste kliknuli “Slažem se”, povukli svoju privolu, jednostavno kliknite na gumb “Kolačići – promjena postavki” i kliknite “Ne slažem se”. Može se dogoditi da korištenje određenih funkcionalnosti web stranice postane onemogućeno nakon povlačenja privole za korištenje kolačića.

Kolačić je mala datoteka koju na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Kolačić obavještava web stranicu da se “stari” korisnik ponovno priključio pamteći njegove postavke. Kolačići bilježe vaše preferencije i postavke, unose ih u web obrasce i informacije za prijavljene korisnike.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, ali ta informacija ili informacije mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući ‒ web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na korisnikovu računalu. Kolačići ne sadržavaju nikakve osobne podatke odnosno informacije koje bi vas mogle identificirati. Korisnik, pak, može promijeniti svoje postavke na internetu te time sam birati hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, hoće li spremljene kolačiće automatski pobrisati pri zatvaranju internetskoga preglednika i sl.

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na vašem računalu. Postavke s kolačićima mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića odaberite internetski preglednik kojim se koristite. Preglednici:

Internet Explorer 8 i noviji
FireFox 3.5 i noviji
Google Chrome 10 i noviji
Safari 2 i noviji
Opera 10.5 i noviji.
Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati web stranice, no određene funkcionalnosti neće vam biti na raspolaganju na njima.

 

 

Pitanja
Ako imate pitanje ili prigovor vezan uz našu politiku zaštite privatnosti, molimo obratite nam se na adresu info@ivanaskoko.com.

 

 

Aktualno od travnja 2018.