O NAMA

Pročitajte našu priču i saznajte više o nama

NAŠA PRIČA

Svi mi prije ili kasnije dođemo do trenutka u životu kada osvijestimo da možemo i zaslužujemo više, bolje i kvalitetnije, na lakši način. No, problem je što, iako svjesni te činjenice, ne znamo kako napraviti taj korak prema boljem životu. Tu započinje naša priča...

Već kod prvog kontakta s ThetaHealing® tehnikom uvidjela sam koliko može pomoći u razrješavanju životnih problema i izazova te donijeti više jasnoće u životnu viziju. Korak po korak počeo se buditi moj interes prema ThetaHealing® tečajevima pa sam ubrzo krenula s edukacijom u tom području. Danas iza sebe imam mnogobrojne završene praktičarske i učiteljske edukacije, a svoj znanje rado prenosim drugi ljudima. Više o meni pročitajte u nastavku.

Zanima vas čime se sve bavimo?

UPOZNAJTE IVANU

Saznajte više o meni i edukacijama koje sam završila

tečajevi tetahealing tečaj zagreb thetahealing hrvatska ivana skoko tečajevi

Ivana Skoko

MASTER THETAHEALING INSTRUKTOR

Svoje poznavanje Thetahealing tehnika rado prenosim na svoje klijente i tako im pomažem ostvariti bolji i sretniji život.

Rođena sam u Vukovaru, a od 1991. živim u Zagrebu. Završila sam studij Medicinske biokemije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu i nakon rada u laboratoriju i 12. godina rada u prodaji i vigilanciji medicinske opreme odlučila sam se posvetiti podučavanju ThetaHealing® tehnike.

Već kod prvog susreta oduševila me učinkovitost ThetaHealing® tehnike, te sam krenula putem edukacije. 2015. sam završila svoj prvi od brojnih praktičarskih tečajeva.
Učiteljskim stopama sam krenula 2017. godine i krajem iste godine, nakon edukacija u Španjolskoj, Švicarskoj, SAD-u i Rusiji, dobila titulu ThetaHealing® Master.

U kolovozu 2018., nakon intenzivne edukacije u u Think Institutu u SAD-u, dobila sam titulu ThetaHealing® Certificate of Science što je trenutno najviši rang u ovoj tehnici.
U sklopu vlastitog centra Create Your Life, u Horvaćanskoj 31 u Zagrebu, organiziram ThetaHealing® radionice, vježbaonice, tečajeve i individualne konzultacije.
Posebno me raduje svjedočiti pozitivnim promjenama kod ljudi s kojima radim.

Spremate se zakoračiti u životne promjene?

Želite se osloboditi obrazaca koji vam više ne služe?
Proširiti vlastite granice mogućega?
Kreirati više financijske ili emocionalne slobode?

Prijavite se za 20 minutne besplatne konzultacije na info@ivanaskoko.com

i provjerite kako vam ova tehnika može biti doprinos.

Očekujem vas s veseljem.

 

THETAHEALING TEHNIKA

Saznajte više o Thetahealing tehnici

ThetaHealing® tehnika je tehnika meditacije s ciljem poboljšanja uma, tijela i duha . Omogućuje vam da uklonite ograničavajuća uvjerenja i stvorite pozitivan stil života.

ThetaHealing® meditacijsku tehniku stvorila je Vianna Stibal 1995. godine tijekom svog osobnog putovanja prema ozdravljenju o čemu piše u svojoj prvoj knjizi.

Tehnika ThetaHealing® uvijek se koristi zajedno s konvencionalnom medicinom.

 

Da biste saznali više o ThetaHealing® tehnici, posjetite www.ThetaHealing.com

Legal Disclaimer | ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

CENTAR CREATE YOUR LIFE

Create Your Life, centar za sretniji i ispunjeniji život


“Najbolji način da previdite budućnost jest da je kreirate”

 

U centru organiziramo ThetaHealing® radionice, tečajeve te individualne tretmane. Pri osmišljavanju programa centra vodili smo se idejom da svakom zainteresiranom za ovu snažnu i učinkovitu tehniku možemo ponuditi odgovarajući sadržaj i aktivnost, bilo da se osoba prvi puta susreće s ThetaHealing® meditativnom tehnikom ili je već iskusni višegodišnji praktičar.

 

 

U ponudi imamo čak 18 službenih ThetaHealing® tečajeva koje smo ovlašteni podučavati i za koje polaznicima izdajemo službene diplome THiNK instituta u SAD-u. Mjesečno organiziramo radionice gdje praktičari imaju priliku vježbati svoju vještinu.

 

 

Prostor smo uredili s namjerom da se naši korisnici prije svega osjećaju ugodno i dobrodošlo. Centar Create Your Life se nalazi u prizemlju poslovno stambenog kompleksa na adresi Horvaćanska 31 u Zagrebu.

Pridružite nam se i proširite vlastite granice mogućega.

 

Centar Create Your Life – laboratorij osmjeha, transformacije i kreacije.

 

 

Veselimo se vašem dolasku.

 

 

Ukoliko prvi puta dolazite k nama najlakši način da nas nađete jest da u kompleks uđete na ulaz iz Selske 215, skrenete na lijevo i odmah ćete vidjet ćete zelenu reklamu Create Your Life (nalazimo se u blizini ljekarne, kopirnice i servisa za mobitele).

"Drago mi je što sam upoznala Ivanu. Ivana je jedna prekrasna osoba, nježna u komunikaciji, razumijevanju nečeg što na prvi pogled nije razumljivo, a zatim objašnjavanju tog istog, jednostavnim jezikom, osobi s kojom radi."
Ljerka
profesorica

BESPLATNE KONZULTACIJE

Našim novim klijentima omogućavamo besplatne uvodne konzultacije u trajanju do 20 minuta. Javite nam se na mail info@ivanaskoko.com

Radionice

Uz besplatne konzultacije kod nas potražite i razne radionice koje održavamo svakog mjeseca

Tečajevi

Svakog mjeseca održavamo i razne tečajeve, tako da slobodno provjerite što sve nudimo